طرز تهیه تاکو

تند و تیز مثل تاکو

غذاهای مکزیکی به خاطر طعم تند و تیز در سرتاسر دنیا شهرت پیدا کرده‌اند. یکی از محبوب‌ترین غذاهای مکزیکی تاکو است. محبوبیت این غذا به حدی زیاد است که سال ۲۰۱۸ تنها در ایالات متحده ۴٫۵ میلیارد تاکو خورده شد. اهمیت این غذا برای مکزیکی‌ها تا حدی است که روز ۴ اکتبر را به نام روز ملی تاکو نام‌گذاری کرده‌اند. در ادامه قصد داریم به معرفی این غذا بپردازیم و همچنین دستور تهیه آن را در اختیار کسانی که مشتاق چشیدن طعم یک غذای تند مکزیکی هستند بگذاریم.

پبدایش تاکو

تاکو اگرچه جایگاهی مهم در فرهنگ و غذای مکزیک و دنیا پیدا کرده، اما عمر چندانی ندارد و غذایی جدید محسوب می شود. تاکو نوعی ساندویچ یا لقمه مکزیکی است. داخل این غذا را می توان با مواد مختلفی پر کرد، از گوشت چرخ‌کرده گرفته تا میگو و سبزیجات! تنوعش آنقدر زیاد است که نمی‌توان تمام آن‌ها را نام برد. تاریخ دقیق زمانی که برای اولین بار در وعده‌ی غذایی مکزیکی‌ها جای باز کرد مشخص نیست. این غذا اوایل برش‌ های نازک گوشت روی ذغال کباب می‌شدند و داخل نان قرار داده می‌شدند. به تدریج سالسا، پیاز، لیمو و گواکامولی هم به این غذا اضافه شد. با گذست زمان جای ثابتی در آشپزخانه‌های مکزیک پیدا کرد و مردم هر شهری طرز تهیه اختصاصی خود را ابداع کردند.

پایتخت تاکو

مغازه‌هایی ویژه فروش تاکو در مکزیکوسیتی وجود دارند. این مغازه‌ها برای دربرگیری سلایق مختلف سعی می‌کردند چیزی به دستور تهیه این غذا اضافه کنند و در نتیجه، غذای متفاوت‌تری برای فروش عرضه کنند. به این ترتیب مکزیکوسیتی به عنوان مرکز تاکو شهرت پیدا کرد. در ادامه فروشگاه‌های زنجیره‌ای تاسیس شد و این غذای ارزان و خوشمزه راه خود را به سایر کشورها هم باز کرد. بعد از مکزیک بهترین جا برای پیدا کردن تاکو شهر لس انجلس است. به طوری که در اکثر خیابان‌های این شهر مغازه‌های فروش این غذا دیده می‌شود.

ساده مثل تاکو

یکی از مزیت‌های این غذای خوشمزه مکزیکی این است که درست کردنش به تبحر خاصی نیاز ندارد. می‌توانید با کمی خلاقیت، این غذای  خانگی خاص خود را ابداع کنید. تاکوی ماهی، تاکوی گوشت، جوجه، میگو و استیک همراه با کاهو، گوجه، سالسا و …از جمله این غذای خانگی هستند که می‌توانید خودتان به راحتی در منزل درست کنید. هر چند چشیدن طعم یک تاکوی مکزیکی اصیل در کوچه و خیابان‌های مکزیکوسیتی لطف دیگری دارد و بهترین مکان برای امتحان کردن تاکو خود مکزیک است.

مواد لازم

•    آرد ذرت: ۱۵۰ گرم
•    نمک: ۲/۱ قاشق چایخوری
•    آب ولرم: ۲/۱ لیوان(۱۲۰ میلی گرم)
•    روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
•    گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
•    پیاز خردشده: ۱ عدد
•    سیر خردشده: ۱ حبه
•    فلفل سبز تند خردشده: ۳ عدد
•    کاهو خردشده: ۲/۱ عدد
•    گوجه فرنگی خردشده: ۲ عدد
•    پنیر پارمزان رنده شده: ۴-۳ قاشق غذاخوری
•    ادویه مخصوص تاکو: به مقدارلازم
•    سس تند: به مقدارلازم
•    نمک و فلفل سیاه: به مقدارلازم
•    روغن مایع: به مقدارلازم

طرز تهیه:

۱٫    در ظرفی آرد ذرت، نمک و روغن مایع را مخلوط کرده.
۲٫    آب ولرم را اضافه نموده و با هم مخلوط کنید تا خمیر یک دستی حاصل شود.
۳٫    روی سطح صافی آرد بپاشید و برای ۴-۳ دقیقه خمیر را ورز دهید تا زمانی‌که نرم شود
۴٫    سپس خمیر را درکیسه پلاستیکی قرار داده و ۱ ساعت استراحت دهید.
۵٫    خمیر را به ۱۲ گلوله کوچک تقسیم کنید.
۶٫    روی سطح صافی آرد بپاشید، گلوله را روی دو تا نایلون با وردنه نازک به شکل دایره باز کنید و در روغن سرخ کرده هنگام سرخ شدن از وسط تا کنید و به همان صورت نگه دارید تا حالت u بگیرد.
۷٫    در تا به کمی روغن مایع بریزید.
۸٫    پیاز را کمی تفت دهید.
۹٫    گوشت را اضافه کرده و تفت دهیدتارنگ گوشت تغییرکند.
۱۰٫    سپس سریع سیر، ادویه و نمک و فلفل را اضافه نموده و تفت دهید و کمی آب اضافه کنید تا گوشت پخته شود و از مخلوط آماده شده همراه گوجه فرنگی ،کاهو و پنیر پارمزان تاکوها را پرکنید و سرونمایید .

اگر تمایل به اطلاعات بیشتردارید بخوانید:

 

طرز تهیه کیک مرغ مجلسی – غذای مناسب مهمونی تولد

طرز تهیه پاستا با سس آلفردو – سس سفید مخصوص پاستا

 

No votes yet.
Please wait...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *