طرز تهیه پاستا با سس آلفردو – سس سفید مخصوص پاستا

سس آلفردو نوعی سس ایتالیایی است که از خامه پر چرب، پنیر پارمزان، کره و فلفل تهیه می‌گردد.این سس نخستین بار در سال ۱۹۱۴ توسط آلفردو دی للیلو برای همسر حامله‌اش که سس های سنگین گوجه فرنگی برایش مناسب نبود، تهیه گردید. در ادامه به طرز تهیه پاستا با سس آلفردو میپردازیم.

طرز تهیه پاستا آلفردو

مواد لازم برای درست کردن سس آلفردو (برای ۴نفر)

  • جعفری تازه: ۱/۴ پیمانه ریز شده
  • پنیر پارمزان رنده شده: یک پیمانه
  • سیر: یک حبه خورد شده
  • خامه: ۱ پیمانه
  •  کره : ۱/۴ پیمانه

مواد لازم برای درست کردن مرغ و پاستا

  • ماکارونی ، فوتوچینی ، پنه یا دیگر انواع پاستا (پاستا) : ۵۰۰ گرم
  • کره : نیم پیمانه
  • سینه مرغ پخته شده و تکه تکه شده: ۳۰۰ گرم
  • نمک و فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه سس (آلفردو) برای پاستا :

تابه را روی حرارت کم قرار دهید و کره را داخل آن بریزید تا ذوب شود.
سپس خامه را به آن اضافه کنید و بگزارید بجوشد.
حال جعفری و سیر و پنیر رو به آن اضافه کنید و هم بزنید و بعد از چند دقیقه خاموش کنید ، به جای خامه میتوانید از پنیر خامه ای نیز استفاده کنید.

طرز تهیه پاستا

در ظرفی مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید.
وقتی آب به جوش آمد به آن مقداری نمک و روغن اضافه کنید . بعد پاستا را داخل آب در حال جوشیدن بریزید تا پاستاها بپزند.
در این فاصله یکی دو بار پاستا را هم بزنید.
در فاصله پختن پاستا در آب جوش ، در تابه ای دیگر ، کره بریزید تا بر اثر حرارت آب شود. بعد مرغ را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.
سپس نمک ، فلفل و سس آلفردو آماده شده را به مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا مرغ ها طعم دارشوند .
پاستاهای پخته شده را آبکش کنید تا آب اضافه آن کشیده شود.بعد از چند دقیقه داخل یک ظرفی که کمی گرم شده باشد پاستاها را بریزید و مخلوط مرغ و سس را روی آن بریزید.

طرز تهیه پاستا

زمان پخت و انتظار : حدود یک ساعت

اگر به پاستا با سس های متفاوت از جمله سس پستو ، که یک سس رژیمی است علاقه مند هستید ، میتوانید دستور سس پستو را بخوانید. امیدواریم که طرز تهیه پاستا با سس آلفردو برای شما مفید بوده باشد.

No votes yet.
Please wait...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *